אבקת חלבון

יום רביעי, 20 באוקטובר 2010

כיצד לבשל ביצה?

ראשית, עליך לזכור כמה כללים.
1) ביצים לעולם לרתיחה ישירות מהמקרר, משום ביצים קר מאוד, שבו הם שמים מים חמים עשוי להתפוצץ.
2) השתמש טיימר - לנסות לנחש כמה ביצים היו מבושלים כל הזמן מזכיר לעצמי להביט בשעון הוא לא שווה את זה.
3) אין לבשל ביצים יותר מדי זמן (אם אין לך טיימר) - אז החלמונים יהפכו גומי כמו שחור ולבן.
4) אם הביצים הם טריים מאוד (פחות 4 ימים), ומבשלים אותם במשך 3 דקות יותר.
5) תמיד להשתמש בסיר קטן - כאשר במקומות רבים מדי, הביצים יכול להקפיץ אחד נגד השני סדק.
6) אין להביא לרתיחה מהירה, צריך לבשל אותם על אש בינונית.
7) זכור ביצים כי יש כריות בקצה הקהה שבו האוויר עומד. בזמן הבישול הוא יכול לפגוש את הלחץ ואת הקליפה היא סדוקה. כדי להימנע מכך, ביצה פירס עם תום בוטה של מחט לצאת קיטור.

תגובה 1:

  1. רוצים לראות סרטים לילדים. מכל הקטגריות ומכל הסוגים ? להדפיס דפי צביעה ? לראות סרטונים מצחיקים ? או סתם לשמוע שירים לילדים ?
    אז אתר פצפצים הוא המקום בשבילכם שבו תכולו למצוא את בובספוג , דורה, ברבי , ספיידרמן ,אווטר, דרגון בול זי , שני גברים וחצי ועוד מלא תוכניות שכולם אוהבים.

    השבמחק